Norges beste på Smart

Bilverket er stolte over å ha landets beste kompetanse på Smart. Smart er et tysk bilmerke eid av Daimler AG og Geely. Merket ble opprinnelig utviklet av Mercedes-Benz og klokkeprodusenten Swatch, og den første Smart-modellen, Fortwo, kom for salg i 1998. I Norge ble Smart først importert av bil- og eiendomskonsernet Bertel O. Steen AS i 2004. Merket leveres med bensin- eller dieselmotor og kom med sin første elbil i 2017.

Ta kontakt her

Med fra start

Bilverkets Smart-reise begynner med daglig leder Finn Ernø. Finn har arbeidet innenfor bilfaget siden 1982, blant annet som bilelektriker, bilmekaniker, formann, avdelingsleder, produksjonsplanlegger, kundemottaker og teknisk rådgiver. 


Før Finn startet Smart Bil i 2008, senere kjent som Bilverket, var han teknisk sjef hos Bertel O. Steen i hele ti år. Dermed var Finn sentral og delaktig i hele prosessen da Bertel O. Steen startet med importeringen av Smart. 


Siden har Finn vært på tekniske kurs i Tyskland en rekke ganger, og han har spilt en stor rolle i videreføringen av Smart-kompetanse her i Norge. 


Les mer om Bilverket her.


Betjener kunder over hele landet 

Fordi Bilverket i dag innehar landets beste kompetanse på Smart-biler, betjener verkstedet kunder over hele landet – helt opp til Hammerfest i nord! 


Bilverket har et fremtidsrettet fokus og gjør sitt ytterste for å holde seg i toppen på reparasjon og vedlikehold av el- og hybridbiler. Derfor følges de ansatte jevnlig opp med kompetanseheving og kurs. 


Hos Bilverket brukes Stardiagnose, som er det orginale diagnoseapparatet for Smart og fabrikkgodkjent motorolje fra Castrol og Comma.

Din totalleverandør innen Mercedes-Benz og Smart

Bilverkets hovedvisjon er å være en totalleverandør innen Smart og Mercedes-Benz. Med solid fagkompetanse og over 30 års erfaring med Mercedes-Benz, er Bilverket også et av de ledende verkstedene på dette bilmerket i Norge. 


I tillegg samarbeider Bilverket tett med sin nabobedrift Auto Trio, som har sideimportert Mercedes- Benz-deler i over 50 år. Dette gir verkstedet rask tilgang på rimelige deler av god kvalitet. 


Alle Bilverkets mekanikere har fagbrev, noe som sikrer kvalitet i alle ledd og at riktig jobb blir utført til avtalt pris. 


Vil du vite mer om Bilverkets tjenester kan du finne ut mer her.


Kontakt oss 

Bilverket holder til ved E6 på Alnabru i Oslo. Er du ennå ikke eier av Mercedes-Benz eller Smart? Fortvil ei! I samarbeid med BilXtra-kjeden utfører vi alt av reparasjoner og vedlikehold på alle slags bilmerker.


For mer informasjon, timebestilling eller prisforespørsler kan du ta kontakt med oss her.