EU-KONTROLL

Våre profesjonelle og hyggelige medarbeidere står klar for å sørge for at bilen din er trygg og klar for nye år langs veien.

Ta kontakt her

EU-kontroll

Bilverket AS er en totalleverandør på bilreparasjoner i Oslo, og har lang erfaring med EU-kontroll og reparasjon på alle bilmerker. Våre profesjonelle og hyggelige medarbeidere står klar for å sørge for at bilen din er trygg og klar for nye år langs veien.

 

Hva sjekkes på en EU-kontroll?

EU-kontroll er en regelmessig kontroll av kjøretøyet, som er pålagt av myndighetene. Ved en EU-kontroll undersøkes den trafikksikkerhetsmessige tilstanden til kjøretøyet, i tillegg til miljømessige aspekter som støy og avgasser. Når bilens trafikksikkerhet skal sjekkes, kontrolleres blant annet:

  • lys
  • sikt
  • hjul
  • belter
  • bremser

Ta med bilen til oss, så gjør vi resten!

Som bileier er det ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert innen gjeldende frist. Det er helt opp til deg når du ønsker å utføre EU-kontrollen, men husk at bilen må være ferdig godkjent innen fristen.

 

Her kan du sjekke frist for EU-kontroll

 

Har du en travel hverdag? Fortvil ikke. Vi har nøkkelinnkast og en praktisk ordning for henting av bilen etter endt arbeidstid.

 

Ikke utsett EU-kontrollen

Den må uansett gjøres før eller siden. Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, ring oss på telefon 22 88 19 00 eller send oss en e-post - så hjelper vi deg med å få jobben gjort!