Om Bilverket AS

Bilverket AS startet opp 1. april 2008, da under navnet Smart Bil AS. Med daglig leder Finn Ernø i spissen, er vi totalt syv ansatte som holder til på Alnabru i Oslo.

Ta kontakt

Din totalleverandør innen Mercedes-Benz og Smart

Med solid fagkompetanse og over 30 års erfaring med Mercedes-Benz, er Bilverket et av de ledende verkstedene på dette bilmerket i Norge. I tillegg samarbeider vi tett med vår nabobedrift Auto Trio, som har sideimportert Mercedes-Benz-deler i over 50 år. Dette gir oss rask tilgang på rimelige deler av god kvalitet.

På landsbasis er dessuten Bilverket det verkstedet med lengst erfaring og spesialistkompetanse på Smart-biler. Vi betjener Smart-kunder over hele landet, helt opp til Hammerfest i nord. Mer informasjon om Smart finner du her.

Derfor bør du velge Bilverket

Alle våre ansatte har fagbrev, og vi leverer kvalitet i alle ledd, enten det gjelder bytte av bremser eller større, mer kompliserte reparasjoner. 


Det viktigste for oss er at kunden alltid føler seg trygg. Her er det avtalt jobb til riktig pris som gjelder, slik at det aldri oppstår ubehagelige overraskelser og ekstra kostnader. Vil du vite mer om våre tjenester? Se hva vi kan tilby her.

Betjener alle bilmerker

Er du verken Mercedes-Benz- eller Smart-eier? Fortvil ikke! Som en del av BilXtra-kjeden, tar verkstedet vårt inn alle bilmerker. For mer informasjon, timebestilling eller prisforespørsler kan du ta kontakt med oss her.

Våre medarbeidere

Finn Ernø

Daglig leder

  22 88 19 00

 post@bilverket.no

Bjørn Sondre Ernø

Verkstedleder

  22 88 19 00

 post@bilverket.no